Khamis, 17 November 2011

Belum mampus lagi lah...

Perghhh...!!! Sudah dekat setahun gua tak menulis kat blog kutuembun... tapi kutu masih gagah perkasa...hehehe!!!

Apa ada kan...???

Nak herankan buat ape bukan ada orang baca pun, sikit pun gua tak kesah beb!!!
Ermmm... dalam tempoh bertapa macam-macam hal dah berlaku,sudah ada kerja tapi bukan kerjaya pilihan... sudah ada teman wanita walau tak cantik di mata mereka tapi sejuk mata gua memandang... gadisku beb mana nak cari... stok-stok gadis yang terbaek dari ladang dah nak pupus yang tinggal hampas...ahahaha...persetan lah tapi apa yang paling penting gua dah nak nikah@kahwin tahun nie... 18/11/2011

Perjalanan hidup gua dah semakin lengkap. Ada teman tidur itu yang penting kot...hehehe!!!

Banyak lagi keputusan dan pilihan perlu gua putuskan... otak gua tengah sibuk fikir style ape yang gua nak guna nanti... kuak kupu-kupu tak pun kuak lentang.

Nak tulis panjang-panjang pun malas...

Berani Gagal!!!... chow

Ahad, 28 November 2010

Biol...biul...siol

Wow... tiga bulan aku dah tak menulis kat sini...bagus...memang bagus

Apa kaitan komitmen dengan kemalasan...??? Mana pergi motivasi...??? Jati diri...???

Komitmen... selalunya bikin aku jadi biul semua jadi gila tembak tak kena

Kemalasan... a peace of mind... macam bercuti di surga duniawi

Motivasi... masuk tandas cangkung buang, cuci sehingga hilang warna...bau dan rasa flush hingga hilang

Jati diri... plastik itu yang boleh diterjemaahkan dalam persekitaran aku sekarang

aku sibuk tahap peak hour kat highway... hari-hari sapa cakap hari ahad tak jam...???

I don't give shit bout that!!!

Maaf aku tak boleh puaskan semua org...

Isnin, 13 September 2010

Testimonial Ramadan 1431 aku...

Ramadan kali nie aku...

gagal renew lesen Mulut...
gagal nak servis hati hitam gua...
gagal kawal kadar pencemaran mata & telinga...
gagal overhaul enjin perut...

Apatah lagi tax minda (asyik fikir bukan2 jer...) cukai kesabaran.... ramadan aku persiakan...

Maka oleh sebab itu aku tak layak jumpa laila... Lailatul Qada...

Rabu, 28 Julai 2010

Zaha...jangan pekena kopi banyak sangat!!!

Gua pelik kenapalah kawan gua boleh hantar text yang aneh ketika gua asyik bekerja. Gua memang jenis yang prihatin terpaksalah gua mencongak2 apa yang sebenarnya kawan gua nak dari gua nie...

Text nya berbunyi begini....

As-kum bro...aku nak beri cadangan baik kat lu ngan eddy.Apa kata sempena menyambut ramadhan tak lama lagi.Apa kata diadakan ceramah perdana kat padang awam seks.7 Ceramah mengenai betapa pentingnya perpaduan ummah umat ISLAM dan akibatnya apabila kita bercerai-berai.Perpaduan ummah umat ISLAM perkara no.1 yang wajib@harus umat ISLAM jaga selain dari itu ugama kita ISLAM mengajar berlaku adil kepada orang bukan ISLAM betol??? Takde baiknya 1Malaysia yang lebih penting pepaduan umat islam tu.ni cadangan,pandangan.tidak de kene dengan politik,niat baik.untuk kebaikan lu boleh faham kan as.kum


Jenuh gua pikir... kenapa lah si zahar boleh antar text macam nie.... gua bukan ketua pemuda Ameno cawangan yg boleh bagi usul perkara macam nie kt pucuk pimpinan... gua juga bukan imam muda yang boleh bermuzakarah membincangkan soal perpaduan ummah... Ameno ngan PAS pun berdolak dalik... perpaduan orang melayu@islam kunun... politikus!!! politik tahi kucing. Gua hanya boleh lepak borak2 kutuk2 bahan orang nie orang tue... sampah masyarakat jer. Sedangkan orang yang berada di atas (Para pemimpin) masih lagi HANKY-PANKY lu orang boleh buat pe...???

Malam tue gua kol Zahar, tanya pahal dia msg gua macam tue.... dia jawab slow jer.....

"Gua terlebih pekena kopi lah bro...hehehe macam biasa Xkan lu Xkenal gua"

Macam manalah gua bleh lupa...mungkin gua dah lama tak berdengunggg kot...AHAHAHA

Jumaat, 18 Jun 2010

Kenapa aku boleh...

Kenapalah aku boleh tanya benda tu kat dia... alang-alang memancing biar umpan mengena betul tak...???

“Awak nak belajar blow job ke nie... hehehe”

“Erm... saya pandai sikit2 je blow job...tapi kan saya cam de bende nak blaja lagi...tapi cam extreme...bukan pe takut muntah je nanti...”

“Amatuer...biasalah but practise make perfect. Extreme? wanna learn deep throat oh so amazing!!! dah pro nanti tak muntahlah yang muntah bende lain....Kahkahkah.”

“Oooo...deep throat...betul tu...tapi aritu saya try duda tu punye best juga lah...tak tau lah dia suka atau x...tadi dia cam mesej nak ajak kuar...esok dia tak nak sebab isnin dia keja...nasiblah...sape suruh tak ajak betul-betul kan”

“Tapi saya tak pasti samada dia suka atau X saya BJ dia...tapi EX saya sampai terpancut Ooo...”

“Adeh saya salah guna plak awak cakap hehehehe... alah saya salah guna time saya datang bulan je awk....

“Manalah tahu awak terlajak perbuataan mana bleh undur. Ada orang main langgar jer

Ahad, 6 Jun 2010

How is ur life...???

There is something spinning around in my mind... something can't explain by word I'm so curious. Why...??? How is ur life...??? harap semuanya OKEY.

Aku sibuk... berguru ilmu kelansungan hidup. A new chapter... tidak mahu lagi gagal merancang tidak mahu lagi merancang kegagalan. Biar aku menilai siapa aku dahulu kemudian dengarlah apa yang orang lain berkata tentang aku dari situ aku cuba baiki apa yang kurang dan apa yang perlu ditambah. Kalau mahu ketenangan... maka kenalilah diri kamu sebelum mengenali ALLAH maka binasalah diri kamu.

Cerita tentang apa lagi...???

Tiada apa yang menarik dalam hidup aku...Takut aku bercerita nanti ada yang naik mual dan bosan silap-silap terbuka pekung sendiri, pecah tembelang. Terima kasih atas nasihat dan kesempatan dia dan engkau antara pintu-pintu keluar yang aku cari walaupun hanya satu daripada sejuta.

Syukur dipertemukan kamu...

Khamis, 20 Mei 2010

Tag lah sangat....

Apa kejadah main tag-tag orang. Tak de kemalu-maluan ke...???

KAHKAHAKKAHAK...!!!

Aku tak amik pusing sangat sebab aku nie jenis mesra alam. Maka layan jer lah. Tak jawab nanti ada orang kata aku outdated.

SIAPAKAH ANDA DIRUMAH?

Penyewa bilik yang menjengkelkan tuan rumah kedaung... cukup 15,000 pound sterling aku checkout.

SIAPAKAH DIRI ANDA DISAMPING RAKAN?

YES MAN!!! NO MAN!!! FCUK YOU MAN!!!

LIMA (5) BENDA YANG ANDA IDAMKAN TAPI MASIH BELUM TERCAPAI?

1) Aku nak tunaikan fardhu Haji...jalan kaki pi Mekah ada berani...???

2)Aku nak kereta macam Frank Martin pakai tu... Audi A8 W12

3)Hitchhiking dari Johor Bharu ke Padang Besar. Jauh berjalan luas pengalaman

4)Digital SLR semestinya Leica akan jadi pilihan aku.

5)Sofa L- Shape... serius aku memang mengidamkan sofa L- shape warna purple dari dulu lagi... dapat brand cikai macam Lorenzo pun jadi tapi harga dah cecah 12K beb!!!... aku tak tiru kau Cik Diyana oiii!!!

SIAPAKAH NAMA PASANGAN ANDA?

Norul Huda Akmal Mohd Shah... anak sarjen

CERITAKAN 5 PERKARA YANG PALING ANDA SUKA TENTANG PASANGAN ANDA?

1) Pijak semut tak mati... kerana budi bahasa sopan santun dia

2) Kentut dia busuk lagi... sebab dia manusia normal yang jujur

3)Mulut manis macam gula... sebab pandai mengambil hati aku

4) Malu tapi mahu... dia faham apa yang aku mahukan dari dia

5)Tidak Hipokrit ....kerna dia ikhlas dengan aku itu penting

BILAKAH TARIKH ANDA COUPLE?

5hb June... satu anjakan paradigma bagi aku dan dia.

APAKAH KENANGAN ANDA DENGAN PASANGAN ANDA?

Lost in space@Midvalley

LAGU TEMA CINTA ANDA?

Munajat Cinta... Ahmad Dhani & The Rock itu yang paling seswai doh...


APAKAH PERUBAHAN YANG INGIN LIHAT DARI PASANGAN ANDA?

Dia sudah memadai bagi aku...biarpun dia dan aku ada lebih & kurangnya

Tag 5 rakan lain

Tak de sapa aku nak tag sebab aku tak ramai kawan blogger jadi no more tagged


Terdapat ralat dalam alat ini