Khamis, 20 Mei 2010

Tag lah sangat....

Apa kejadah main tag-tag orang. Tak de kemalu-maluan ke...???

KAHKAHAKKAHAK...!!!

Aku tak amik pusing sangat sebab aku nie jenis mesra alam. Maka layan jer lah. Tak jawab nanti ada orang kata aku outdated.

SIAPAKAH ANDA DIRUMAH?

Penyewa bilik yang menjengkelkan tuan rumah kedaung... cukup 15,000 pound sterling aku checkout.

SIAPAKAH DIRI ANDA DISAMPING RAKAN?

YES MAN!!! NO MAN!!! FCUK YOU MAN!!!

LIMA (5) BENDA YANG ANDA IDAMKAN TAPI MASIH BELUM TERCAPAI?

1) Aku nak tunaikan fardhu Haji...jalan kaki pi Mekah ada berani...???

2)Aku nak kereta macam Frank Martin pakai tu... Audi A8 W12

3)Hitchhiking dari Johor Bharu ke Padang Besar. Jauh berjalan luas pengalaman

4)Digital SLR semestinya Leica akan jadi pilihan aku.

5)Sofa L- Shape... serius aku memang mengidamkan sofa L- shape warna purple dari dulu lagi... dapat brand cikai macam Lorenzo pun jadi tapi harga dah cecah 12K beb!!!... aku tak tiru kau Cik Diyana oiii!!!

SIAPAKAH NAMA PASANGAN ANDA?

Norul Huda Akmal Mohd Shah... anak sarjen

CERITAKAN 5 PERKARA YANG PALING ANDA SUKA TENTANG PASANGAN ANDA?

1) Pijak semut tak mati... kerana budi bahasa sopan santun dia

2) Kentut dia busuk lagi... sebab dia manusia normal yang jujur

3)Mulut manis macam gula... sebab pandai mengambil hati aku

4) Malu tapi mahu... dia faham apa yang aku mahukan dari dia

5)Tidak Hipokrit ....kerna dia ikhlas dengan aku itu penting

BILAKAH TARIKH ANDA COUPLE?

5hb June... satu anjakan paradigma bagi aku dan dia.

APAKAH KENANGAN ANDA DENGAN PASANGAN ANDA?

Lost in space@Midvalley

LAGU TEMA CINTA ANDA?

Munajat Cinta... Ahmad Dhani & The Rock itu yang paling seswai doh...


APAKAH PERUBAHAN YANG INGIN LIHAT DARI PASANGAN ANDA?

Dia sudah memadai bagi aku...biarpun dia dan aku ada lebih & kurangnya

Tag 5 rakan lain

Tak de sapa aku nak tag sebab aku tak ramai kawan blogger jadi no more tagged


2 ulasan:

I_Hate_Lolipop berkata...

apabila kutu embun bermadah...fulamekkk..

kan? sofa L shape mcm best. aku ada tgk kat The Curve 3 ribu wok, mahal sial, tapi lembut gile. dah kawen nanti leh buat eksperimen atas tu..ehem2...

Semoga kekal bahagia babe...aku doakan. amin ~

j4l4k berkata...

I_Hate_Lolipop - Eksperimen subjek biologi...ko nie betui lah...ye semoga aku dia & kamu kekal bahagia...amin

Terdapat ralat dalam alat ini