Jumaat, 18 Jun 2010

Kenapa aku boleh...

Kenapalah aku boleh tanya benda tu kat dia... alang-alang memancing biar umpan mengena betul tak...???

“Awak nak belajar blow job ke nie... hehehe”

“Erm... saya pandai sikit2 je blow job...tapi kan saya cam de bende nak blaja lagi...tapi cam extreme...bukan pe takut muntah je nanti...”

“Amatuer...biasalah but practise make perfect. Extreme? wanna learn deep throat oh so amazing!!! dah pro nanti tak muntahlah yang muntah bende lain....Kahkahkah.”

“Oooo...deep throat...betul tu...tapi aritu saya try duda tu punye best juga lah...tak tau lah dia suka atau x...tadi dia cam mesej nak ajak kuar...esok dia tak nak sebab isnin dia keja...nasiblah...sape suruh tak ajak betul-betul kan”

“Tapi saya tak pasti samada dia suka atau X saya BJ dia...tapi EX saya sampai terpancut Ooo...”

“Adeh saya salah guna plak awak cakap hehehehe... alah saya salah guna time saya datang bulan je awk....

“Manalah tahu awak terlajak perbuataan mana bleh undur. Ada orang main langgar jer

6 ulasan:

I_Hate_Lolipop berkata...

P/S: kalau bj jgn guna gigi..haha boleh mcm tu plak comment aku.

haih..bj pun kira maksiat kot.

j4l4k berkata...

I_Hate_Lolipop - Kalau guna gigi sakit jd x sedap & menyeronokan...AHAHAHA.

Ini pun kategori seks di luar tabii...so be careful

Pekerja Kontrak berkata...

BJ macam mana???

j4l4k berkata...

Pekerja kontrak - BJ mcm Cut Tari & Luna Maya...

si biskut berkata...

entry nie buat aku tsenyum sowg2..

j4l4k berkata...

Si biskut - ada nak kongsi ke...???hehehe

Terdapat ralat dalam alat ini