Jumaat, 18 Jun 2010

Kenapa aku boleh...

Kenapalah aku boleh tanya benda tu kat dia... alang-alang memancing biar umpan mengena betul tak...???

“Awak nak belajar blow job ke nie... hehehe”

“Erm... saya pandai sikit2 je blow job...tapi kan saya cam de bende nak blaja lagi...tapi cam extreme...bukan pe takut muntah je nanti...”

“Amatuer...biasalah but practise make perfect. Extreme? wanna learn deep throat oh so amazing!!! dah pro nanti tak muntahlah yang muntah bende lain....Kahkahkah.”

“Oooo...deep throat...betul tu...tapi aritu saya try duda tu punye best juga lah...tak tau lah dia suka atau x...tadi dia cam mesej nak ajak kuar...esok dia tak nak sebab isnin dia keja...nasiblah...sape suruh tak ajak betul-betul kan”

“Tapi saya tak pasti samada dia suka atau X saya BJ dia...tapi EX saya sampai terpancut Ooo...”

“Adeh saya salah guna plak awak cakap hehehehe... alah saya salah guna time saya datang bulan je awk....

“Manalah tahu awak terlajak perbuataan mana bleh undur. Ada orang main langgar jer

Ahad, 6 Jun 2010

How is ur life...???

There is something spinning around in my mind... something can't explain by word I'm so curious. Why...??? How is ur life...??? harap semuanya OKEY.

Aku sibuk... berguru ilmu kelansungan hidup. A new chapter... tidak mahu lagi gagal merancang tidak mahu lagi merancang kegagalan. Biar aku menilai siapa aku dahulu kemudian dengarlah apa yang orang lain berkata tentang aku dari situ aku cuba baiki apa yang kurang dan apa yang perlu ditambah. Kalau mahu ketenangan... maka kenalilah diri kamu sebelum mengenali ALLAH maka binasalah diri kamu.

Cerita tentang apa lagi...???

Tiada apa yang menarik dalam hidup aku...Takut aku bercerita nanti ada yang naik mual dan bosan silap-silap terbuka pekung sendiri, pecah tembelang. Terima kasih atas nasihat dan kesempatan dia dan engkau antara pintu-pintu keluar yang aku cari walaupun hanya satu daripada sejuta.

Syukur dipertemukan kamu...

Terdapat ralat dalam alat ini